Încă un pas spre modernizarea Stadionului municipal. Anunțul făcut de primarul Flutur!

stadion municipal modern 2Primăria Botoșani va scoate la licitație, cel târziu săptămâna viitoare, studiul de fezabilitate pentru modernizarea Stadionului municipal. Primarul Cătălin Flutur a declarat că primăria a alocat 100.000 lei pentru studiul de fezabilitate.

”Eu susțin ca stadionul de la Botoșani să aibă și pista de atletism. Tot specialiștii vor spune ceea ce este mai bine. Și este foarte clar că atâta timp cât nu avem sigur o finanțare, noi nu vom putea face stadionul cu bani din bugetul local, pentru că nu ne ajung bani pentru funcționare, dar trebuie să facem niște pași înainte și poate timpul le va rezolva”, a menționat primarul municipiului Botoșani.

like facebookProiectul, realizat pe vremea fostului primar Ovidiu Portariuc,prevede ca la stadion să fie realizată o parcare subterană și spații de cazare, dar și  galerii comerciale.

Stadionul va avea și o zonă pentru recreere-agrement sport, care va avea săli de fitness

2 thoughts on “Încă un pas spre modernizarea Stadionului municipal. Anunțul făcut de primarul Flutur!

  1. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa proiectul e dezastros. Arata foarte urat, din orice unghi te-ai uita. Poate se gaseste un proiect mai bun, ne facem de rusine cu asta. Nu arata deloc a stadion, arata mai mult ca un cotet de animale:)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *