Creșterile salariale la o societate din subordinea Consiliului Local, în așteptare. Vezi motivul!

urban servContractul colectiv de muncă a fost prelungit până la sfârșitul anului și la societatea Urban Serv, în ideea modificării legislației în sfera serviciilor publice. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, susține că în ultimii ani nu au mai fost făcute majorări salariale în societate, întrucât Ordonanța 26 condiționează aceste creșteri salariale.

like facebookSunt problemele de salarizare privitor la o serie de măsuri anunțate de guvernanți, dacă acele rețineri de cote care trec de la angajator la angajat se vor reflecta în salariul brut al angajatului. Înțelegem și noi temerea salariaților. Am prelungit acest acord pe chestiunea salarială. Ne pare rău că nu am avut creșteri de salarii, dat fiind faptul că noi, cei din sfera serviciilor publice, suntem asimilați prin legea bugetului și prin Ordonanța 26 ca o instituție publică și ne condiționează majorarea salariului chiar în situația în care avem fonduri de creșterea productivității muncii, ceea ce este destul de greu să crești în condițiile în care se calculează productivitatea muncii,veniturile raportat la numărul de salariați, ținând cont că noi lucrăm pe bază de tarife. Orice modificare a veniturilor vine din modificarea acestor tarife”, a menționat Drelciuc.

Acordul de prelungire a contractului colectiv de muncă este valabil la societatea Urban Serv până la sfârșitul anului. O situație similară se înregistrează și la societatea Nova Apaserv.

One thought on “Creșterile salariale la o societate din subordinea Consiliului Local, în așteptare. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *