Urban Serv a tras linia după prima lună de colectarea a deșeurilor din zona IV și trebuie să ia deja măsuri

gunoiSocietatea Urban Serv a tras linia după prima lună de colectarea a deșeurilor din zona IV și trebuie să ia deja măsuri. Societatea a ieșit pe minus, și asta pentru că cantitățile de gunoi colectate au fost cu mult mai mici decât cele prevăzute în caietul de sarcini. Simion Drelciuc, directorul Urban serv, susține că veniturile erau estimate la 120.000 lei iar cheltuielile la 100.000 lei, iar după prima lună veniturile au fost sub 100.000 lei. 
like facebook
 ”Vom vedea ce măsuri luăm noi ca operator și cu ce măsuri venim către asociația Eco-proces privind modul de prestare a activității în zona IV. Veniturile estimate erau peste 120 mii lei pe lună doar din zona IV, cheltuielile estimate erau în jur de 100 mii. Din ceea ce am analizat aveam un mic profit de 20.000 lei iar din constatarile la fața locuilui nu se confirmă. După prima lună ieșim pe minus, iar atunci trebuie să dispunem măsurile necesaremăcar să ieșim pe zero dacă nu pe plus” a menționat Drelciuc.

Tebuie să dispunem măsurile, mai ales vcă avem de la o serie de usat-uri sîă schimbăm modul de colectare a gunoiulu,. în special de la agenții economici

2 thoughts on “Urban Serv a tras linia după prima lună de colectarea a deșeurilor din zona IV și trebuie să ia deja măsuri

  1. revin pentru a nu stiu a cata oara sa va cer sa verificati cati proprietari de locuinte sunt in municipiu si cati platesc gunoiul…?! nu exista nici o justificare sa fii proprietar si sa nu ai contract de colectare a gunoiului de la adresa proprietatii tale.altfel cum se explica mormanele de gunoaie pe la colturi de strazi sau in cosurile stradale?! de la anul voi refuza sa platesc gunoiul pana cand primaria nu va lua o decizie de a obliga toti proprietarii de locuinte si agentii economici sa incheie contracte de colectare a gynoiului pentru ca asa va scadea si tariful pe care il platim acum cei de buna credinta si care este exagerat de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *