FOTO Golofca a fost la biserică după ce Becali l-a exclus din lot: „A intrat sfios și era abătut”

Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

Exclus din lotul celor de la FCSB după escapadele nocturne din ultima perioadă, Cătălin Golofca încearcă să se reabiliteze în ochii lui Gigi Becali, care l-a criticat dur zilele trecute.

Astfel, în ziua liberă pe care a avut-o, fostul jucător al Botoșaniului a preferat să se roage la o biserică din zona Vitan, aproape de casă, scrie Gazeta. Golofca a fost recunoscut de către o persoană aflată în biserică, aceasta vorbind despre cum s-a comportat fotbalistul bucureștenilor în lăcașul de cult. Golofca a luat-o, astfel, pe urmele lui Gabi Tamaș.

like facebookAnul trecut, pe vremea când FCSB era antrenată de Laurențiu Reghecampf, Gabi Tamaș a acceptat să meargă săptămânal la biserică, la rugămintea lui Becali, pentru a scăpa de problemele pe care le are cu alcoolul.

 „A salutat pe toată lumea și a intrat sfios în biserică. A stat la Liturghie, apoi s-a pus în genunchi și s-a rugat mai bine de 20 de minute în fața altarului. A sărutat toate icoanele din biserică, s-a rugat în liniște și a cumpărat mai multe lumânări pe care le-a aprins într-o încăpere special amenajată în curte. Era abătut și supărat, a plecat gânditor”, a sunat caracterizarea care i s-a făcut lui Golofca.

„I-am zis lui Argăseală, el are amendă 25% din salariu. Nu mai permit nimic la Steaua. Toleranța ne-a adus aici și eu nu mai tolerez nimic”, a spus Gigi Becali.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a ajuns la FCSB în august, atunci când a fost transferat de la FC Botoşani pentru 400.000 de euro.

Golofca nu a marcat încă niciun gol pentru roş-albaştri în opt partide disputate, în toate competiţiile.

Sursa: Digisport.ro

One thought on “FOTO Golofca a fost la biserică după ce Becali l-a exclus din lot: „A intrat sfios și era abătut”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *