Rezultat financiar neaşteptat obţinut de singurul mall din Botoşani în prima jumătate a anului

penny-la-uvertura-city-mall-botosaniFirma care administrează singurul mall din Botoşani merge mai bine de când a intrat în insolvenţă. Potrivit datelor financiare, în prima jumătate a anului Uvertura City Mall a avut afaceri de aproximativ 3,4 milioane de lei şi a obţinut un profit de aproape 700.000 de lei.

like facebookFirma se află în insolvenţă de aproape doi ani, cu datorii totale ce depăşesc 100 milioane de lei şi este administrată de un lichidator judiciar ce a propus vânzarea mall-ului contra sumei de 7,5 milioane de euro. Până la intrarea în insolvenţă societatea ce administrează complexul comercial a raportat doar pierderi.

Propunerea de vânzare a mall-ului a creat divergenţe între reprezentanţii firmei şi administratorul judiciar fiind lansate mai multe acuze de o parte şi de alta a taberei.

Complexul comercial are subsol, parter şi patru etaje, o suprafaţă construită la sol de 4.619,8 mp, şi una construită desfăşurată de 32.041,9 mp. El cuprinde spatii comerciale, de alimentatie publica, sali de cinematograf, spatii de petrecere a timpului liber si de recreere, iar la subsol spatii tehnice, adapost de protecţie civilă, depozitare si supermarket alimentar si 250 locuri de parcare.

 

One thought on “Rezultat financiar neaşteptat obţinut de singurul mall din Botoşani în prima jumătate a anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *