Ministerul Dezvoltării nu a răspuns la solicitarea privind ajutorarea familiilor care locuiesc în blocul afectat de explozie. Speranțe, la Ministerul Muncii

explozie bloc, primaverii, botosaniInstituția Prefectului nu a primit încă niciun răspuns de la Ministerul Dezvoltării privind sprijinirea familiilor care locuiesc în blocul afectat de explozie. Prefectul Dan Șlincu a declarat că două săptămâni au trecut de când s-a trimis solicitarea la minister.

like facebookA fost o adresă prin care am expus situația prin care trec cetățenii din blocul respectiv și am solicitat un sprijin financiar. Nu am primit nimic. Sunt două săptămâni. Pe partea de situații de urgență nu putem intra, întrucât nu există bază legală. Cauza nu este de natura dezastrelor naturale sau calamităților naturale”, a menționat prefectul județului Botoșani.

Singura speranță mai stă la Ministerul Muncii. Conducere Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială a solicitat ajutoare de urgență, în valoare de 5000 lei, pentru 12 familii din blocul de pe strada Primăverii.

 

One thought on “Ministerul Dezvoltării nu a răspuns la solicitarea privind ajutorarea familiilor care locuiesc în blocul afectat de explozie. Speranțe, la Ministerul Muncii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *