Un italian stabilit la Botoșani a emoționat la „Chefi la cuțite”. „Nu m-a lăsat să îmi văd fiica, de şase ani nu am mai văzut-o”

renatoUn italian de 41 de ani, stabilit la Botoșani, a  emoționat cu povestea sa, marți, chefii de la cunoscutul show culinar „Chefi la cuțite”.

Renato Masetti nu a reușit să îi impresioneze pe toți cei trei bucătari cu preparatul său, primind doar două cuțite din trei, dar povestea sa de viață i-a emoționat. El a găsit creveți cu șuncă și cremă de fasole.

Bărbatul a părăsit Italia pentru a se muta cu noua sa iubită la Botoșani, după o viaţă încărcată de greutăţi.

A fost căsătorit, dar fericirea nu a ținut mult, fiindcă femeia avea probleme cu drogurile și cu alcoolul. Apoi a cunoscut-o pe Maria, despre care spune că i-a oferit o familie frumoasă.

Simt că fiica Mariei este ca și fiica mea și aș face totul pentru ea”, a zis italianul.

Își dorește să câștige emisiunea ca să aibă un viitor mai frumos pentru a-și deschide un restaurant și pentru a avea grijă de familia sa.

„Din fosta căsătorie am o fetiţă de 14 ani. Cu fosta soţie nu am o relaţie. Mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că nu am familie. Mi s-a rupt inima în două. Nu m-a lăsat să îmi văd fiica, de şase ani nu am mai văzut-o, a povestit Renato Masetti.

Acum zece ani a deschis un restaurant cu prietenii săi și după trei ani a rămas singur să muncească. Nu mai mergea deloc acasă, rămânea la restaurant și dormea acolo.

„Astăzi, în urmă cu doi ani a murit tatăl meu. Am pierdut cel mai bun prieten al meu. Cu el aveam mereu un sfat bun, mă trezeam dimineaţă cu zâmbetul lui”, apovestit Renato.

Deşi a avut o viaţă grea, italianul spune că alături de noua sa partenerul trăieşte raiul într-un sat din Botoşani.

 

One thought on “Un italian stabilit la Botoșani a emoționat la „Chefi la cuțite”. „Nu m-a lăsat să îmi văd fiica, de şase ani nu am mai văzut-o”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *