Senatorul Lucian Trufin: “Îi invit pe români să aibă încredere și să cumpere produsele agroalimentare românești”

produse traditionale trufinSenatorul PSD Lucian Trufin declară că Ziua Națională a produselor agroalimentare românești este unul dintre evenimentele de care este mândru și care merită să fie marcată de cei care înțeleg cu adevărat cât de prețioase sunt produsele cu autenticitate națională

like facebook”O sărbătorim astăzi, 10 octombrie, consfințită fiind prin Legea nr. 168/2017 al cărei coinițiator sunt, dar cred că o singură zi într-un an este insuficientă pentru a da valoare rodului născut din truda fermierilor români ce-și iubesc pământul și țara. Astăzi este ziua în care ar trebui să simțim și să respirăm românește și în care ar trebui să ne înclinăm cu respect  în fața producătorilor care, cu eforturi considerabile, încearcă să perpetueze tradiția.  Haideți să căutăm în piețe și magazine roadele muncii lor și să ne îndreptăm către produsele ce poartă patentă românească! Este modul cel mai simplu de a le arăta fermierilor noștri că le prețuim strădania. Și dacă în cadrul evenimentelor ce promovează comunitățile locale am încuraja produsele cu specific local, ne-am arăta atât de firesc recunoștința față de cei care nu-și uită obârșia și continuă să fie în tot ceea ce fac români” a declarat senatorul social – democrat Lucian Trufin.

Sursa: comunicat PSD

One thought on “Senatorul Lucian Trufin: “Îi invit pe români să aibă încredere și să cumpere produsele agroalimentare românești”

  1. Ce vorbesti, mai Trufin! Ma inviti sa cumpar smantana produsa in judetul Botosani care este plina cu ,, accesorii” pentru a se pastra timp de un an de zile?
    Sau unt cu un aspect dubios, sau iaurt gata acrit, sau lapte cu 1,5% grasime care se albastreste dupa cateva ore, sau paine umflata cu aer si ,,alte ingrediente” pe care nu o mananca nici pasarile; iar cea mai buna paine – mi se pare produsa la Iasi – costa 4,57 lei, desi graul este achizitionat cu 60 de bani.
    Ar fi bine sa te abtii sa faci indemnuri pentru niste probleme pe care nu le stapanesti deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *