FOTO S-a deschis târgul produselor tradiționale. Ce pot cumpăra botoșănenii

targ toamna produse 1Târgul produselor tradiţionale româneşti a fost deschis, marți, la Botoşani, în prezența autorităților locale. Evenimentul este organizat de Direcţia Agricolă Botoşani, produsele agro-alimentare expuse spre vânzare fiind autohtone. Cristian Delibaș, directorul Direcției Agricole Botoșani, susține că prin această acțiune se dorește promovarea producătorilor locali.

Sunt produse autentice românești, produse din Botoșani, 100% naturale. Sunt producători individuali, de la legumicultori până la apicultori. La târg sunt expuse și produse de panificație, vestitul cașcaval de Săveni, dulceața de trandafiri. Sunt puși în evidență producătorii autentici românești, toți producătorii din județ”, a spus Delibaș.

Prețurile sunt identice cu cele din piață. Un kg de gogoșari, de exemplu, se vinde cu 5 lei, roșiile cu 5 lei, iar gogonelele cu 3,5 lei. Ardeii kapia se vând cu 7 lei kg iar vinetele cu 6 lei kg. La acest târg se mai pot cumpăra murături, dar și zacuscă și struguri sau must.

like facebookTârgul are loc în parcarea supraterană de la Piaţa Mare, în faţa magazinului BIG.

targ produse traditonale 0

targ produse traditionale 01

legume targ

targ traditional toamna

targ toamna produse

targ toamna produse 3

targ toamna produse 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *