BMW confiscat la frontieră. Polițiștii au găsit țigări dosite sub banchetă

tigariPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat sub bancheta unui autoturism 8600 ţigarete marca Ashima, în valoare de 4891 lei.

like-facebookLa sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ciprian V., în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, despre care poliţiştii de frontieră deţineau informaţii că transportă ţigări de contrabandă.

Pentru valorificarea informaţiilor deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, ascunse într-un spațiu special amenajat sub bancheta spate a autoturismului, 8600 ţigarete marca Ashima. Conform prevederilor legale, bunurile în valoare de 4.891 lei şi autoturismul în valoare de 13.650 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

bmw politie frontiera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *