Inconștiență maximă! Un tânăr din Botoșani prins la volan beat și fără permis. Avea 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat

etilotest- politist- alcoolemiePolitistii din cadrul Sectiei 6 Politie Iasi au oprit pentru control un autoturism condus pe soseaua Nicolina, din municipiul Iasi, de un tânar de 22 de ani, din judetul Botosani. Întrucât acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,30 miligrame alcool pur în aerul expirat.

like facebookTânarul a fost condus la o unitate medicala, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma cercetarilor efectuate, s-a constat ca tânarul nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

One thought on “Inconștiență maximă! Un tânăr din Botoșani prins la volan beat și fără permis. Avea 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *