Un cunoscut primar din județul Botoșani a fost exclus din PSD

dumitru chelariu- primar pomarla, botosaniUn cunoscut primar din județul Botoșani a fost exclus din organizația județeană a PSD. Primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelaru, a fost dat afară din partid, în urma unor declarații acide la adresa liderilor social-democrați.

Comitetul Executiv Județean al PSD, format din 167 de membri, s-a reunit sâmbătă, iar decizia de excludere a lui Chelaru a fost luată la propunerea senatorului Lucian Trufin. Doar trei membri PSD, printre care și deputații Mihaela Huncă și Răzvan Rotaru, s-au abținut.

like facebookChelaru este și președinte al filialei județene a Asociației Comunelor din România.

3 thoughts on “Un cunoscut primar din județul Botoșani a fost exclus din PSD

  1. Excluderea lui Chelaru – o mare greseala a pesedistilor din Botosani. Crticile lui Chelaru nu fac rau organizatiei judetene ci, din contra, ar trebui sa-i puna pe ginduri pe cei care conduc destinele acesteia pentru ca mai multa lume a observat carente serioase atit in strategia de actiune, cat si in ceea ce priveste ,,seriozitatea si acuratetea” textelor care apar in presa din partea parlamentarilor( inclusiv ceea ce ne spune Trufin, care mai mult pozeaza prin ziare in pozitii de parca ar fi infipt intro teapa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *