Directorul Nova Apaserv: Ne aflăm într-o situație în care în noiembrie și decembrie să nu avem un contract colectiv de muncă

albert tanaseContractul colectiv de muncă de la Nova Apaserv este valabil până la sfârșitul lunii octombrie, iar societatea se află în situația de a nu avea un contract nou nici în următoarele luni, dacă nu se va primi un răspuns de la ANRSC cu privire la noile tarife de la apă. Reprezentanții societății susțin că funcție de noul tarif la serviciile de apă și canalizare, care ar urma să fie aprobat de ANRSC, trebuie fundamentat bugetul pentru salarii. Nova Apaserv a solicitat o majorare a apei de 5,4%.

like facebookNe aflăm într-o situație în care în noiembrie și decembrie să nu avem un contract colectiv de muncă, iar atunci toate facilitățile, inclusiv ajutoarele sociale, de deces, de boală să nu poată fi alocate din moment ce nu există un contract. Singura variantă în care săptămâna viitoare nu primim un răspuns de la ANRSC, ca să promovăm un proiect de CJ pentru rectificarea bugetară, este să încheiem cu 1 noiembrie un nou contract colectiv de muncă cu condiția ca partea de salarizare să facă obiectul uni act adițional undeva prin ianuarie-februarie, după ce va apărea Legea bugetului de stat”, a menționat Albert Tanasă, directorul Nova Apaserv.

Acesta susține că în cazul în care ANRSC va aproba procentul propus de 5,4%, creșterea ar de de 17-18 bani mc de apă, iar în cazul unui procent mai mic creșterea va fi de până în 15 bani pe mc de apă.

 

One thought on “Directorul Nova Apaserv: Ne aflăm într-o situație în care în noiembrie și decembrie să nu avem un contract colectiv de muncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *