Profesor de la o renumită şcoală din Botoșani, retras de la catedră de medici

profesor-catalogUn profesor de la o renumită şcoală din municipiul Botoşani nu mai are dreptul să profeseze după ce nu a mai primit avizul mediculului de medicina muncii.

Este vorba despre un cadru didactic de la Şcoala Generală nr. 7, care a primit aviz negativ privind cu activitatea pe care o desfăşoară la catedră. Profesorul Alexandru Boatcă a fost implicat în mai multe rânduri în diverse scandaluri după ce a fost acuzat de părinţi că le-a agresat copii, iar la un moment dat chiar a fost sancţionat pentru că a venit la ore sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și: Bătaie în sala de curs! Profesor anchetat de poliţie, după ce a bătut un elev în timpul orei
Profesor reclamat la poliţie după ce ar fi bătut o elevă

like facebook În urma deciziei medicului cu care şcoala se află în contract, conducerea unităţii de învăţământ a decis suspendarea contractului de muncă. Profesorul Boatcă a contestat decizia în instanţă menţionând că el are avizul pozitiv al unui medic psiholog, fapt ce i-ar da dreptul să profeseze.

 

3 thoughts on “Profesor de la o renumită şcoală din Botoșani, retras de la catedră de medici

  1. Un individ de genul acesta nu va recunoaște ca are probleme, boala lui este în primul rand caracterul înrăit, dacă va fi lăsat în continuare la catedra va face și mai mult rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *