FOTO Doi tineri au spart un autocamion parcat, dar au dat nas în nas cu polițiștii

autocamion furtPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca pe timpul unei misiuni specifice au depistat doi cetăţeni români care au sustras mai multe bunuri dintr-un autocamion parcat.

În ziua de 3 octombrie  a.c., în jurul orei 20.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, în cooperare cu un lucrător al Poliţiei Ştefăneşti, a observat în apropierea Nodului Hidrotehnic Stânca Costeşti două persoane care se deplasau în grabă dinspre mijloacele de transport parcate în apropierea barierei către localitatea Stânca.

Persoanele au fost legitimate şi identificate stabilindu-se că sunt cetăţenii români C.B.,  în vârstă de 17 ani şi D.I., în vârstă de 16 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Botoşani asupra cărora au fost găsite mai multe bunuri. Fiind întrebaţi despre provenienţa acestora, cei doi minori au declarat că au sustras bunurile din lada de scule şi de sub prelata unui autocamion parcat, urmând să le depoziteze la locuinţa lor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

obiecte furate camion

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *