A şantajat un pădurar spunând că are imagini compromiţătoare cu partide de sex

santajUn tânăr a ajuns să fie trimis în judecată pentru şantaj, după ce împreună cu un prieten a şantajat un pădurar dintr-o comună a judeţului Botoşani că va publica pe internet imagini cu partide de sex dintre el şi amanta sa.

Marius Vasilachi este judecat la Judecătoria Botoşani după ce în prealabil amicul său, Alexandru Axinte, a primit o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare pentru şantaj. Cei doi au aflat de aventurile pădurarului de la soţul femeii cu care acesta întreţinea relaţiile sexuale. Iniţail Marius Vasilachi a contactat-o pe soţia pădurarului şi i-a spus de aventurile soţului şi cum aceasta l-a respins a plănuit să îl şantajeze pe pădurar.

like facebookL-au contactat şi i-au cerut 5.000 de lei, iar pădurarul s-a dus la poliţie şi a organizat un flagrant. La întâlnirea cu victima s-a dus doar Alexandru Axinte, iar pădurarul i-a înmânat 900 de lei în schimbul unui cd. Tânărul a fost reţinut, iar ulterior s-a descoperit că pe cd nu erau imagini compromiţătoare ci muzică. Marius Vasilachi a fugit la scurt timp din ţară şi anchetatorii au decis disjungerea dosarului în cazul său fiind indeitificat ulterior ascuzându-se la mama sa.

2 thoughts on “A şantajat un pădurar spunând că are imagini compromiţătoare cu partide de sex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *