Un copil de 10 ani, rănit într-un accident rutier. Şoferul care a produs accidentul era băut şi nu avea permis

accident, masina, cap de pod, stiri, botosaniUn copil de 10 ani a fost rănit, duminică, în urma unui accident rutier produs de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean DJ 293 pe raza localităţii Havârna, în momentul în care O.C., de 45 de ani, din satul Tătărăşeni, a pierdut controlul asupra volanului,  a pătruns pe contrasens, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un podeţ din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a copilului de zece ani, pasager în autoturism. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă”, susţin poliţiştii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *