Val de frig în următoarele zile! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

frig-300x169Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă, pentru weekend, o vreme fără precipitaţii, însă cu temperaturi cu cinci grade mai scăzute faţă de media pentru sfârşitul lunii septembrie, în schimb, valorile termice vor creşte începând cu săptămâna viitoare, potrivit Realitatea.net.

Vremea va fi rece pentru aceasta dată în cea mai mare parte a ţarii. Cerul va fi parţial noros în sud şi sud-est, unde numai izolat şi trecator va ploua slab şi va fi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va continua să prezinte unele intensificări în Dobrogea şi estul Munteniei, cu viteze mai mari pe litoral şi în Delta Dunarii. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 19 grade.

Maine, vremea se va menține rece în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade la Suceava si in estul Transilvaniei și 19 grade la Satu Mare si Drobeta. Cerul, mai mult senin în mare parte din țară, va avea unele înnorări în sud și sud-est, unde izolat și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și Muntenia.

Luni, deși temperatura aerului va fi în creștere ușoară, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la această dată, îndeosebi dimineața. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in depresiunile intramontane și 20 de grade la Timisoara si Drobeta. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea de sud-est a țării. Vântul va sufla moderat în Delta Dunării și va fi în general slab în restul teritoriului.

One thought on “Val de frig în următoarele zile! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *