Senatorul liberal Costel Șoptică: Sunt primării aproape de faliment după ce au majorat salariile

conferinta PNL botosani - soptica si altiiSenatorul liberal Costel Șoptică a atras atenția, sâmbătă, într-o conferință de presă, că sunt primării din județul Botoșani aproape de faliment după ce au majorat salariile. El acuză PSD că a permis administrațiilor locale să majoreze drepturile salariale ale funcționarilor, punând primăriile în incapacitate de plată.

„Au creat un cadru prin care au dat voie să se mărească salariile tuturor celor angajați în UAT-uri. Ați văzut ce dezastru se întâmplă? Marea lor majoritate rămân fără bani. Sunt primării, nu le enumăr eu acum, începând de la Mihălășeni, Dimăcheni și așa mai departe care sunt aproape în faliment în momentul acesta, cu conturile blocate”, a spus Șoptică, care crede că în acest moment primarii au fie posibilitatea de a face concedieri sau de a majora impozitele și taxele locale, pentru a putea plăti salariile.

like facebookDe altfel, Șoptică a mai criticat PSD și pentru legea care prevede splitarea TVA, dar și pentru creșterea prețului la carburanți sau a dobânzilor de pe piață.

La conferința de presă au participat, printre alții, deputatul Costel Alexe, lider al tinerilor din PNL, dar și alți doi deputați, Mara Mareș și Glad Varga, care candidează la șefia TNL

conferinta PNL botosani - soptica si altii

2 thoughts on “Senatorul liberal Costel Șoptică: Sunt primării aproape de faliment după ce au majorat salariile

  1. Când au crescu salariile ați tăcut toți mâlc! Corect ar fi ca fiecare primărie să aibă atât câți salariați poate. Dar aceștia să fie la servici 8 ore, să îndeplinească mai multe sarcini, să nu fie și consilieri plătiți în timpul programului sau să-și facă lucrările agricole în timpul orelor de program!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *