Tânăra care și-a ucis bebelușul și l-a aruncat într-un canal a fost arestată

autoare pruncucidere, botosani, politieTânăra de 21 de ani, care  şi-a ucis copilul la scurt timp de la naştere şi l-a aruncat într-un canal, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

După 24 de ore de reținere, Gabriela Boghian a fost internată pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean pentru efectuarea expertizei psihiatrice, iar vineri a fost prezentată în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.  Tânăra este cercetată pentru omor calificat.

like facebookFata este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar mama se afla la muncă în Italia.

Gabriela Boghian este anchetată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născutse în urmă cu trei zile.

Potrivit anchetatorilor,  tânăra a născut pe 13 septembrie un băieţel de 3.250 de grame, iar pe 17 septembrie au fost externaţi din Maternitate.

În cursul aceleaşi zile, fata a decis sugrumarea vieţii copilului. Astfel , l-a introdus într-o sacoşă de plastic pe care a înnodat-o, iar apoi a pus bebeluşul într-o sacoşă de material textil şi l-a aruncat într-un canal colector din zona Poligonului ACR de la Pacea.

Bebeluşul mort a fost găsit abia marţi.

One thought on “Tânăra care și-a ucis bebelușul și l-a aruncat într-un canal a fost arestată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *