Botoșănenii care au beneficiat de reabilitarea termică a blocurilor cu bani de la UE, puși la plată. Ce sume au de dat

reabilitare-termica blocuriBotoșănenii care au beneficiat de reabilitarea termică a blocurilor, cu fonduri de la Uniunea Europeană, vor trebui să plătească municipalității contribuția proprie. Consilierii locali au adoptat două proiecte de hotărâre privind sumele ce urmează a fi recuperate de la proprietari în urma realizării lucrărilor pe proiectul „Reabilitarea termică în vederea creşterii eficienţei energetice a blocurilor de pe strada Cuza Vodă, respectiv Victoriei 1 și de pe strada Aleea Arcului 4, Săvenilor 42 și Calea Națională 56.

like facebookAstfel, de pe strada Cuza Vodă, scările A-F, suma pe care municipalitatea o are de recuperat de la proprietari se ridică la 586.347 lei, reprezentând 20% din valoarea lucrării. În total au fost 101 familii care au beneficiat de reabilitarea termică.

Pe Bulevardul Victoriei 1 sunt 16 familii beneficiare.  Valoarea totală a investiţiei a fost de 2,141 milioane lei.

Locatarii au de achitat între 2.700 lei și 6.100 lei funcție de suprafața utilă a apartamentului. Banii vor fi achitați în cinci ani.

Vezi aici sumele pe care le au de plătit locatarii!

De asemenea, alte 88 de familii din blocul Aleea Arcului 4,  Săvenilor 42 și Calea Naţională 56, sunt puse la plată. Acestea trebuie să achite sume între 910 lei și 2000 lei, de asemenea funcție de suprafața apartamentului. Valoarea totală a investiţiei a fost de 2,194 milioane lei, iar suma ce le revine locatarilor este de 199.541 lei.

Vezi aici sumele de plată!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *