Nemulțumiri ale cetățenilor de la traficul greu de pe șoseaua de centură. Au depus o petiție la primărie

strada petru rares (1)Disconfortul produs de traficul greu de pe șoseaua de centură a fost reclamat la Primăria Botoșani de cetățenii de pe străzile Maramureș și Petru Rareș. Aceștia au depus o sesizare la municipalitate prin care reclamă că imobilele le sunt afectate din cauza trepidațiilor și cer soluționarea problemei. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că această problemă va fi discutată în următoarea ședință a Comisiei de sistematizare rutieră.

like facebookEu nu consider oportun instalarea limitatoarelor de viteză, pentru că disconfortul ar fi și mai mare. În cazul camioanelor care ar trece peste acele limitatoare de viteză, trepidațiile ar fi intensificate, dar așa cum facem cu toate propunerile și aceasta va fi supusă dezbaterii în proxima ședință de sistematizarea circulației. O soluție ar fi înființarea unei șosele de centură ocolitoare a municipiului Botoșani pentru a nu mai avea trafic greu pe strada Petru Rareș, da această investiție este una de durată. Pe tronsoanele de pe Petru Rareș sunt limitări pentru camioane la 30 km pe oră și aici așteptăm concursul colegilor de la Poliția rutieră, care prin verificări cu aparatele radar pot limita disconfortul produs”, a menționat viceprimarul.

2 thoughts on “Nemulțumiri ale cetățenilor de la traficul greu de pe șoseaua de centură. Au depus o petiție la primărie

  1. Si de la str.Primaverii in jos pe Mihail Kogalniceanu -pana la cimitirul Pacea avem casele crapate de le trepidatii. Pentru aceste case platim impozit de 600-800 lei pe an. Pe acest tronson nici nu avem trotuare pe care sa putem merge. De fiecare data inainte de alegeri toti au promis mutarea centurii in afara orasului cu plecare in dreapta de la Dedeman si iesire in soseaua Iasului. Doar promisiuni.

  2. Stai asa, iti cumperi casa/apartament pe centura, sau (mai rau) iti faci casa pe centura si apoi ai pretenita sa-ti mute traficul ca sa nu-ti strice casa? Pe ce lume traim totusi? S-a facut cumva traseu de centura pe acolo recent, sau era de zeci de ani?… Eu stiu ca pe centura se fac doar depozite, hipermarket-uri tocmai din aceste considerente, dar la noi nu, ne facem palatul apoi mutati centura prin alta parte ca ma trezesc camioanele dimineata la 9…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *