Flutur: Recomandarea este să dăm oameni afară, dacă nu ne încadrăm în buget

catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că Primăria Botoșani trebuie să efectueze cheltuieli în limita bugetului disponibil, în caz contrar ”recomandarea este să se renunțe la personal”. Edilul a menționat că bugetul municipiului nu acoperă la această dată cheltuielile de funcționare.

Recomandarea este să dăm oamenii afară din aparat. Salariatul are dreptul prin lege la un salariu. Dacă nu ne încadrăm, asta este recomandarea și este mult discutată. Noi nu ne dorim să facem diminuări de personal, pentru că avem multe compartimente în primărie care nu au suficient personal”, a menționat Flutur.

like-facebookEdilul a spus că de bugetul municipiului atârnă și subvențiile la transport, respectiv încălzirea centralizată.

Particularitatea municipiului nostru este că spre deosebire de alții avem trei instituții de cultură pe care le subvenționăm și care au salarii și altă particularitate, mai sunt câteva orașe din România care dau subvenții pentru încălzire centralizată sau pentru transportul local. Sunt lucruri pe care trebuie să le asigurăm din buget”, a menționat Flutur.

One thought on “Flutur: Recomandarea este să dăm oameni afară, dacă nu ne încadrăm în buget

  1. Deci sa intelegem ca guvernul PSD si cei 5 alesi in Parlament asta sugereaza primarului de Bt?? Sa dea oamenii afara?? Bineee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *