Agent economic cu activitate în blocul afectat de explozie: Am șase lucrători care nu mai au de unde să-și câștige pâinea

agent economic bloc explozieUn agent economic care își desfășoară activitatea la parterul blocului afectat de explozie a vrut să afle de la autoritățile județului dacă poate să își desfășoare activitatea, în continuare, însă răspunsul a fost unul negativ. Acesta a spus că șase oameni care lucrau la frizerie nu mai au de unde să-și câștige o bucată de pâine.

like-facebookSuntem fosta Înfrățirea, iar la parter este o frizerie unde sunt șase lucrători acolo, sunt șase oameni care nu au loc de muncă, nu au pâine și mi-aș dori să știu despre ce este vorba. Eu m-aș apuca și eu de lucru, să fac eu ce depinde de mine”,  a spus reprezentantul societății.

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Cristian Amarandei, i-a răspuns că activitățile comerciale sunt interzise în blocul afectat de explozie.

Se interzice desfășurarea de activități economice la parterul unui clădiri afectate de astfel de distrugeri. Nu se poate desfășura activitate economic până nu este consolidat blocul respectiv”, a spus Amarandei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *