Ministerul Dezvoltării a tăiat de la finanțare mai multe proiecte ale municipiului Botoșani. Vezi care!

catalin fluturPrimăria Botoșani a fost anunțată printr-o adresă de către Ministerul Dezvoltării că din lipsa resurselor financiare mai multe proiecte promovate prin PNDL nu vor fi finanțate. Printre proiectele tăiate de la finanțare se numără: amenajare pistă de atletism la terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv, consolidarea și restaurarea Teatrului ”Mihai Eminescu”, lucrări de consolidare și reabilitare Liceu A.T.Laurian-cor vechi, reabilitare sală de sport la Școala Elena Rareș, reabilitare și modernizare strada Alexandru cel Bun, reabilitare și modernizare strada Crinilor, reabilitare și modernizare strada Dimitrie Bolintineanu, reabilitare și modernizare strada Ion Creangă, reabilitare și modernizare strada Iuliu Maniu, reabilitare și modernizare strada Nicolae Iorga.

like-facebookPrintr-o altă adresă oficială ni se spune că lucrările la sala de sport a Colegiului Mihai Eminescu s-au suspendat. Singura dintre străzi care a intrat în finanțare este strada Drumul Tătarilor, restul sunt documentații și lucrări pentru o serie de școli din municipiul Botoșani”, a menționat primarul Cătălin Flutur.

loading...

Loading...

2 Comentarii

  1. liviu spune:

    Bine a zis Nicu Ceausescu… nici cu var nu o sa fiti in stare sa dati ce a construit tata…
    trist, dar adevarat din pacate

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ministerul Dezvoltării a tăiat de la finanțare mai multe proiecte ale municipiului Botoșani. Vezi care! | Europedirect Botoșani

Lăsați un comentariu

*