FOTO Sindicaliştii au pichetat Prefectura nemulţumiţi de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat

pichetare sindicalisti cartel alfa3Sindicaliştii Cartel Alfa au pichetat, luni, sediul Prefecturii fiind nemulţumiţi de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat fapt ce înseamnă o falsă creştere salarială. Sindicaliştii au venit cu mesaje pentru anularea transferului contribuţiilor şi mărirea salariilor aşa cum s-a promis în cadrul programului de guvernare a PSD. La manifestare au participa în jur de 300 de persoane.

like facebook„Guvernaţii nu-şi respectă propriul program de guvernare. Le-am comunicat, vineri, în cadrul Comisiei de Dialog Social faptul că în propriul lor program de guvernare este specificat foarte clar că până la sfârşitul anului vor fi măriri ale salariilor de bază cu 22,75%, exact procentul pe care astăzi angajatorul îl plăteşte ca taxe sociale. Ulterior de la 1 ianuarie 2018 să fie cu adevărat o creştere salarială. În lipsa acestei modificări a salariului de bază până la sfârşitul anului, aşa zisa creştere salarială nu este decât o mare minciună. În cel mai bun caz va fi o creştere de maxim 5% dacă se menţin sporurile şi dacă va scăda impozitul pe venit de la 16% la 10%. Deşi le-am adus la cunoştinţă parlamentarilor aceste probleme, nici unul nu ne-a contrazis”, a declarat Daniel Bulboacă, lider de sindicat Cartel Alfa.

One thought on “FOTO Sindicaliştii au pichetat Prefectura nemulţumiţi de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *