Profi vrea să deschidă încă două magazine în Botoșani. Vezi unde!

profi bunRețeaua de magazine Profi se extinde în municipiul Botoșani. Reprezentanții companiei au solicitat primele avize de la Primărie pentru deschiderea unui magazin pe strada Săvenilor  și pentru un altul în zona Select.

Vicepimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, a declarat că solicitarea pentru deschiderea magazinului în zona Select va fi analizată atent, întrucât zona este și așa aglomerată, iar locurile de parcare lipsesc.

like facebookPe strada Săvenilor, unde era o brutărie, se va face un magazin Profi. Au închiriat spațiul de la proprietar, care renunță la brutărie. Sunt la faza de certificat de urbanism și urmează să se întocmească o documentație tehnică. După ce vor primi autorizația de construcție, vor deschide un magazin. În zona Select s-a solicitat certificat de urbanism pentru un alt magazin. Zona este foarte aglomerată cu autoturisme și un supermarket are nevoie de un anumit număr de locuri de parcare. Având în vedere că e o zonă unde mai sunt și alte supermarketuri, mai avem și Piața centrală plus aglomerația mare cu mașini, va trebui să ne  gândim foarte bine la această investiție”, a menționat viceprimarul Murariu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *