Accident stupid! O tânără a pornit din greşeală o maşină şi a lovit o femeie

accident genericO tânără, de 30 de ani, a provocat un accident stupid în urma căruia o femeie,de 47 de ani, a fost rănită. Evenimentul a avut loc în Piaţa Agricolă din Vereşti, judeţul Suceava, când tânăra din Botoşani ce stătea într-o maşină cu motorul pornit a băgat din greşeală în viteză, iar maşina s-a pus în mişcare. A lovit o femeie tot din Botoşani ce se afla în zona tarabelor şi apoi s-a oprit cu maşina într-un zid.

 

Cele două femei au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătoarei auto  i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebook„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că femeia de 30 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În  cauză  s-a  întocmit  dosar  penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală  din culpă”  și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

2 thoughts on “Accident stupid! O tânără a pornit din greşeală o maşină şi a lovit o femeie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *