Spălătorie auto sechestrată cu tot cu bunurile clienţilor

service_spalatorie_1O spălătorie din municipiul Botoşani a ajuns să fie sechestrată de proprietarii terenului pe care era amplasată, printre bunurile ţinute fiind unele şi ale clienţilor.

Astfel, proprietarul spălătoriei a dat în judecată proprietarul terenului pentru a permite accesul la bunuri. Între cele două părţi a fost încheiat, începând cu anul 2015, un contract de închiriere pentru un imobil şi terenul aferent.

A fost amenajată spălătoria auto şi un depozit de anvelope. În luna martie s-a încheiat un act adiţional la contractul de închiriere, însă la scurt timp au fost reziliate ambele documente şi proprietarul imobilului nu a mai permis accesul reprezentanţilor firmei la bunuri.

like facebookFirma care administra spălătoria a menţionat în cadrul dosarul deschis la Judecătoria Botoşani că pierderile suferite sunt de 2000 de lei pe zi având în vedere că nu-şi poate desfăşura activitatea fără bunurile sechestrate. Printre bunurile reţinute se numărau două autoturisme, 800 de anvelope, utilaje folosite la spălat şi la schimbat anvelope precum şi consumabile, toate fiind evaluate la peste 114.000 de lei.

Pe parcursul procesului cele două părţi s-au împăcat, bunurile fiind returnate şi acţiunea a fost închisă de magistraţi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *