Vezi reprezentanții Consiliului Local în consiliile de administrație ale școlilor din Botoșani!

consiliu local. 1jpgReprezentanții administrației publice locale vor fi desemnați, săptămâna viitoare, în consiliile de administrație ale unităților de învățământ. Practic, în ședința de Consiliu Local se vor completa locurile libere în consiliile de administrație ale unor școli cu consilieri locali.

like facebookConsiliul de administraţie este constituit din 7, 9 sau 13 membri. Astfel, în cazul unităţilor de învăţământ de nivel gimnazial cu un singur rând de clase, consiliul de administraţie este format din 7 membri, cu următoarea componenţă: 3 cadre didactice. inclusiv directorul; 2 reprezentanţi ai părinţilor; primarul sau un reprezentant al primarului; un reprezentant al consiliului local. Directorul este membru de drept al consiliului de administraţie din cota aferentă cadrelor didactice din unitatea de îvăţământ respectivă.

În cazul în care consiliul de administraţie este format din 9 membri, dintre aceştia 4 sunt cadre didactice, primarul sau un reprezentant al primarului, 2 reprezentanţi ai consiliului local şi 2 reprezentanţi ai părinţilor.

Vezi cine sunt reprezentanții Consiliului Local în consiliile de administrație ale școlilor din Botoșani!

One thought on “Vezi reprezentanții Consiliului Local în consiliile de administrație ale școlilor din Botoșani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *