Olimpiu Moruţan: „Nu regret că l-am refuzat pe Hagi! Luni îi voi demonstra că nu degeaba port numărul 10!”

morutan olimpiu
Foto: GSP

Olimpiu Moruţan  nu regretă niciun moment că a ajuns la FC Botoşani şi l-a refuzat pe Gică Hagi. Dorit în trecut insistent de Rege, puştiul minune al fotbalului românesc spune că în meciul de luni de la Botoşani  va juca cu multă ambiţie pentru a-i demonstra lui Hagi că este un fotbalist foarte bun şi un decar de calitate.

„Vreau să-i arăt domnului Hagi că sunt un fotbalist bun şi că nu port degeaba numărul 10. Am mai spus-o şi în trecut şi o repet: nu regret niciun moment că am les să vin la Botoşani şi nu am mers la Hagi. Aici mă simt minunat! Vreau să mă concentrez la ce am de făcut aici. Deocamdată eu vreau să rămân la Botoşani, să joc cât mai bine pentru FC Botoşani şi să-i fac pe botoşăneni fericiţi”, a declarat Olimpiu Moruţan.

like facebookDecarul lui Costel Enache a spus că simte oarecum presiunea faptului că nu a reuşit până acum să înscrie pentru FC Botoşani în Liga I însă speră ca golul să vină chiar în meciul cu Viitorul.

„Aştept să sparg gheaţa, să dau primul gol pentru că pe urmă sunt convins că numele meu va apărea mai des pe lista marcatorilor. Sperăm să facem un meci bun şi să luăm cele trei puncte. Am avut ocazia cu Iaşul să batem dar nu am avut noroc. Vreau din toată inima să câştig acest meci. La Viitorul joacă mulţi jucători cu care sunt coleg la naţionala de tineret. Ne ştim foarte bine între noi şi ştiu ce am de făcut pentru a face diferenţa în favoarea noastră”, a adăugat Moruţan.

Partida FC Botoşani- Viitorul se va juca luni de la ora 18:00 pe „Municipal”, jocul fiind transmis în direct de Digi, Telekom şi Look.

Sursa: Cancan.ro

One thought on “Olimpiu Moruţan: „Nu regret că l-am refuzat pe Hagi! Luni îi voi demonstra că nu degeaba port numărul 10!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *