FOTO Consfătuirea anuală a directorilor de școli, cu autorități și reprezentantul Protopopiatului Botoșani

directori scoli inspectori 2Cei peste 100 de directori de școli, dar și autorități locale, șefi ai structurilor Ministerului de Interne,  au participat, joi, la o întâlnire organizată de Inspectoratul Școlar Județean în cadrul căreia s-a prezentat raportul de activitate al instituției pe anul școlar trecut.

Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că a invitat toți parlamentarii de Botoșani la întâlnirea cu directorii, ” ca și factori decidenți, factori care pot ajuta în promovarea și dezvoltarea învățământului botoșănean”, însă au fost prezenți doar Mihaela Huncă și Marius Budăi. La acțiunea cadrelor didactice a mai participat și protopopul Lucian Leonte, care le-a spus dascălilor că sunt ”slujitori de mare responsabilitate”.

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Cristian Amarandei, a atras atenția că în județ mai sunt 30 de școli care nu dețin autorizație de securitate la incendiu. La rândul său, reprezentantul Inspectoartului de Poliție Județean a amintit faptul că anul trecut nu s-au înregistrat infracțiuni grave la nivelul unităților de învățământ. Acesta a cerut directorilor să apeleze de fiecare dată la colegii săi și să le aducă la cunoștință ”orice deviere a unor elevi”.

like facebook

În cadrul întâlnirii, reprezentanții IȘJ au mai prezentat  obiectivele strategice pe anul școlar 2017-2018, graficul de monitorizare și control pentru semestrul I al noului an școlar, însă s-a discutat și despre modul cum sunt pregătite școlile pentru începerea noului an școlar.

directori scoli inspectori

directori scoli inspectori 4

directori scoli inspectori 3

directori scoli inspectori 1

One thought on “FOTO Consfătuirea anuală a directorilor de școli, cu autorități și reprezentantul Protopopiatului Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *