Sume modeste alocate de municipalitate sinistraţilor din blocul afectat de explozie. Primarul face apel la solidaritate

sedinta consiliul local botosaniConsiliul Local al municipiului Botoşani a aprobat, joi, o hotărâre prin care au fost alocate fonduri pentru sprijinirea familiilor afectate de explozia de vinerea trecută din blocul de pe strada Primăverii.

Sumele alocate fiecărei familii sunt foarte modeste în raport cu pagubele produse de deflagraţie.

Practic, fiecare din cei 12 locatari beneficiază de un ajutor financiar de doar 2.000 de lei, bani total insuficienţi pentru a acoperi costurile de refacere a locuinţelor şi a pagubelor din interior.

like facebookAstea sunt sume în bătaie de joc. Ce să faci cu 2.000 de lei”, a spus o femeie care locuieşte în blocul afectat de explozie.

sedinta consiliul local botosaniÎn acest context, primarul Cătălin Flutur a făcut un apel la firmele din Botoşani, dar şi la consilierii locali şi la populaţie să dea dovadă de solidaritate şi să ajute familiile sinistrate.

Profit de ocazie să fac un apel către toţi botoşănenii şi către toate firmele care ar vrea să ajute aceste familii, pentru că situaţia nu este deloc simplă. Chiar şi dvs domnilor consilieri poate reuşiţi măcar o parte din indemnizaţie să o daţi să ajutăm aceste familii”, a spus Flutur, care a atras atenţia că lucrările de refacere a blocului trebuie urgentate în contextul răcirii vremii.

6 thoughts on “Sume modeste alocate de municipalitate sinistraţilor din blocul afectat de explozie. Primarul face apel la solidaritate

  1. cei care trebuie sa ajute sunt cei care au furat judetul asta. adica fix cei care in 4-5 ani s.au mutat de la bloc la vila. aceia sunt cei care ar trebui sa ajute, nu prostimea care chiar nu are de unde. cei care fac banul usor sa ii ajute pe acei oameni care si asa sunt in ceata datorita micilor magarii ce se fac ca sa se ascunda adevaratii vinovati

  2. Renovati blocul politicieni scarbosi care va urmariti doar propriul interes.Mai aveti tupeul sa faceti promisiuni in campanie electorala si cand oamenii au nevoie de ajutor atunci voi le intoarceti curul.Hotilor!

  3. Inchideti si tramvaiele din Primaverii ca avem cutremur din 15 in 15 minute si daca o sa pice un bloc nu ne platesc ei apartamentele sau vietile .Oameni din Primaverii trebuie sa obligam sa opreasca tramvaiele pana vor schimba liniile.Toti sunt indiferenti la aceste probleme.

  4. Totusi care este cauza acestui accident ? In acea zi au lucrat la reteaua de gaze
    muncitori. Rezultatul evaluarii care este ?
    Proprietarii au asigurare, macar cea obligatorie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *