Accident teribil! Un tânăr a lovit o mașină, a distrus un stâlp, apoi s-a oprit cu autoturismul pe un câmp

Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Dorohoi, a încercat o depășire periculoasă și a produs un accident teribil. N.E. conducea un autoturism, miercuri după-amiază, pe drumul judeţean D.J. 291 C, din direcţia Dorohoi – Iezer.

La intersecţia cu drumul judeţean D.J. 291 B, pe raza localităţii Şendriceni, acesta se angajează în depăşirea a două autovehicule, moment în care conducătorul unuia dintre acestea efectuează regulamentar viraj la stânga, fiind acroşat de autoturismul condus de N.E.
like facebook
În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a distrus un stâlp de telefonie, oprindu-se pe un teren agricol.

Conducătorul auto de 27 de ani a suferit leziuni corporale, însă a refuzat transportul la spital. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Botoșani.

One thought on “Accident teribil! Un tânăr a lovit o mașină, a distrus un stâlp, apoi s-a oprit cu autoturismul pe un câmp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *