Directorul Nova Apaserv: Un pic de profit este, dar nu pot să fac majorări salariale că nu mă lasă legislația

albert tanaseOperatorii de apă din ţară, Asociaţia Română a Apelor, dar şi sindicatele au făcut demersuri la Ministerul Finanţelor pentru ca Legea bugetului de stat pe 2018 să nu mai includă şi operatorii de apă ca societăţi care se încadrează pe prevederile Ordonanţei 26 privind respectarea disciplinei financiare, pe motiv că nu pot fi operate nici majorări salariale, nici modificări în organigramă. Directorul societăţii Nova Apaserv, Albert Tănasă, susţine că societatea merge pe profit şi ar putea fi operate nişte majorăro salariale, însă legislaţia actuală nu permite acest lucru.

like facebookAceastă Ordonanță ne împieedică să facem şi cea mai mică majorare salarială. Îmi este oarecum să spun unui salariat care pleacă acasă cu 12-13 milioane în mână că nu ar fi surse. Un pic de profit este, dar nu pot să dau nimic că nu mă lasă legislaţia. Noi cu fiecare preluare de reţea, în loc să crească productivitatea muncii, ea scade. Avem staţiile de pompare unde trebuie să am om permanent şi nu pot să modific şi nici să măresc organigrama”, a menționat directorul societății.

 

2 thoughts on “Directorul Nova Apaserv: Un pic de profit este, dar nu pot să fac majorări salariale că nu mă lasă legislația

  1. Pentru majorarea salariului directorului general, a membrilor consiliului de administratie (membri ce au procent din salariul dir general, membri care au si functii de directori la societati de stat, care mai sunt si consilieri) s-au gasit bani, s-au votat majorarile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *