Nova Apaserv a solicitat ANRSC majorarea prețului la apă. Vezi cu cât!

robinet apa, stiri, nova apaserv, botosanin, anuntSocietatea Nova Apaserv vrea să majoreze prețul la apă și canalizare până la sfârșitul anului. Reprezentanții societății au solicitat către Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) creșterea tarifului cu 3-4 % la apă și canalizare și se așteaptă răspunsul.

like facebookPotrivit directorului societății, Albert Tanasă, majorarea tarifelor serviciilor la apă și canal este impusă ”de creșterea unor elemente de cost” și nicidecum scumpirea nu se va produce urmare a condiționalității BERD, prin contractul cu finanțare externă.

Cheltuielile cu energia electrică au fost mari. La ANRSC am solicitat o creștere a tarifului prin creșterea elementelor de cost: energia eletrică și creșterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie, care ne-au afectat. Erau cheltuieli neprevăzute când am prognozat bugetul de venituri și cheltuieli. S-a solicitat o creștere de 3 până în 4%. Din calculele noastre iese undeva la 70-75 bani pe mc de apă”, a declarat directorul Nova Apaserv.

 

2 thoughts on “Nova Apaserv a solicitat ANRSC majorarea prețului la apă. Vezi cu cât!

  1. Mai reduceti din remuneratiile directorilor, a membrilor consiliului de administratie (membri care sunt si consilieri, directori la societati)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *