Licitație de un milion de euro! Cinci terenuri, zeci de camioane şi numeroase utilaje ale celui mai mare abator, scoase la vânzare. Vezi preţurile!

abator Roma- Doly Com BotosaniMai multe terenuri, zeci de camioane, autoutilitare și autoturisme, dar și foarte multe utilaje ale celui mai mare abator din județul Botoșani vor fi vândute la licitație.

Bunurile aparțin societății comerciale Doly Com SRL, care a fost patronată de omul de afaceri Iulian Căzăcuț, și sunt estimate la peste un milion de euro.

Firma a intrat în faliment, iar lichidatorul său, MGA Insolvency SPRL, a anunțat intenția de a valorifica bunurile prin licitație publică. Prima vânzare a bunurilor este programată a avea loc pe 4 octombrie, la sediul din Suceava al lichidatorului.

like facebookPe lista bunurilor aflate la vânzare se află cinci terenuri, dintre care patru pe raza comunei Roma și unul, format din mai multe parcele, pe raza comunei Răchiți. Toate aceste proprietăți imobiliare sunt evaluate la 196.000 de euro.

abator Roma- Doly Com BotosaniDe asemenea în vânzare au fost puse 81 autovehicule și utilaje cu o valoare totală de peste 620.00 de euro.

La acestea se adaugă 127 utilaje din procesul de abatorizare și prelucrare a cărnii, valoare estimată a lor fiind de 292.000 de euro.

Totodată, sunt vândute mobilierul și aparatura (laptopuri, calculatoare, imprimante sau copiatoare) din birourile Doly Com, acestea fiind evaluate la peste 11.000 de euro.

Interesant este că pe lista bunurilor scoase la vânzare se află și două mărci înregistrate de Doly Com. Este vorba de mărcile „Chef de gatit” și „Chef de gril”, fiecare estimată la 482 euro.

 

2 thoughts on “Licitație de un milion de euro! Cinci terenuri, zeci de camioane şi numeroase utilaje ale celui mai mare abator, scoase la vânzare. Vezi preţurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *