Ședință extraordinară de Consiliu Local pentru ajutorarea familiilor din blocul afectat de explozie. Cât vor primi

apartament distrus explozie4Consilierii locali se vor întruni, joi, în ședință extraordinară pentru a vota acordarea de ajutoare financiare familiilor care locuiesc în blocul afectat de explozie. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, suma maximă ce va fi acordată se ridică la 2000 lei.

like facebookConform hotărârii de Consiliu Local privind acordarea unor ajutoare de urgență, putem sprijini familiile care au fost afectate de această deflagrație de la blocul din strada Primăverii cu o sumă maximă de 2000 lei, care va fi acordată în urma unei anchete sociale. Este de dorit ca această sumă să fie folosită pentru lucrările de reabilitare la acest imobil. Acesta este scopul alocării acestor bani, ca acei locatari să contribuie cu suma în cadrul asociației de proprietari, care va efectua lucrări atât pe exterior, cât și în interior”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

12 familii locuiesc în blocul respectiv. Luni, ar fi trebuit să vină la Botoșani o echipă de specialiști pentru a realiza expertiza blocului, lucru care nu s-a întâmplat. Aceștia vor ajunge la Botoșani miercuri.

 

One thought on “Ședință extraordinară de Consiliu Local pentru ajutorarea familiilor din blocul afectat de explozie. Cât vor primi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *