Primarul Cătălin Flutur: În Centrul vechi s-au luat mai multe măsuri decât în celelalte zone ale oraşului

atop primar catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, i-a criticat, luni, pe reprezentanții etniei rome, după ce aceștia au spus că rata infracţionalităţii este mică în Centrul Vechi şi că romii nu se nasc infractori, menționând că problemele principale sunt etnobotanicele și lipsa locurilor de joacă în zonă.

Nu suntem predispuşi din naştere la infracţiuni. Romii nu se nasc infractori, a declarat Semiramida Balan, care a spus că o altă problemă a etnicilor este abandonul școlar.

Prezent la întâlnirea Autorității Teritoriale de Ordine Publică, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a contrazis-o pe Semiramida Balan și i-a spus că băncile, coșurile de gunoi și camerele video din centru au fost distruse chiar de romi.

like facebookNu încercați tertipuri să ieșiți dintr-o situație, ducându-vă spre etnobotanice, faptul că statul nu știu ce nu face. Situația este reală, sunt situații identificate de noi pe care nu puteți să le ocoliți. Nu avem absolut nimic cu cei care au studii, cu cei care sunt cuminți, care sunt liniștiți, dar avem cu cei care ne distrug camerele de luat vederi și au fost identificați, cu cei care distrug băncile, coșurile de gunoi, cu cei care sunt prinși și amendați pentru că mănâncă semințe, cu cei care se scaldă în fântânile arteziene și sunt identificați ca și făcând parte din etnia dvs. Eu v-am mai spus o dată și anul trecut. Știu că există un ordin al prefectului cu un plan de măsuri, care este în vigoare și astăzi şi măsuri în Centrul vechi s-au luat mai multe decât în celelalte zone ale oraşului. Să nu spună cineva că nu sunt luate măsuri în Centrul vechi, când 38% din efective merg într-o zonă pentru a combate 0,6% din infracționalitate. Este o lipsă de autoritate la dvs. (nr. reprezentanții romilor). Nu prea avem cu cine discuta. Nu mai aveți acei lideri, bulibașa, dar generațiile astea mai noi nu mai au respectul pe care l-ați avut dvs. când ați fost tineri”, a menționat Flutur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *