O femeie a zburat cu tot cu uşă în urma exploziei din Primăverii. A ajuns în stare gravă la spital

apartament distrus explozie5Explozia produsă, vineri, în blocul de pe strada Primăverii a rănit cinci persoane, dintre care două grav.

Proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia, Gheorghe Foceac, şi o vecină a acestuia. Bărbatul a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi sâmbătă a fost transferat la Iaşi. Pe de altă parte, o vecină a acestuia a suferit mai multe fracturi după ce suflul exploziei a scos uşa apartamentului din balamale şi cum femeia se afla în dreptul ei a aruncat-o câţiva metri. A suferit o fractură la mână, una la picior, una la gambă şi o plagă occcipitală.

A rămas internată în spital sub supravegherea medicilor. Explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, iar Gheorghe Fociac, ce deţine un apartamentul la etajul al doilea al blocului a încercat să aerisească bucătăria deschizând hota. În acel moment s-a produs un arc electric ce a aprins gazul, iar explozia a fost atât de puternică încât mai multe apartamente au fost devastate, iar blocul s-a crăpat.

like facebookToţi locatarii au fost evacuaţi de autorităţi, iar un expert în construcţii va decide dacă imobilul se mai poate reabilita.

FOTO! Explozie puternică la un bloc de pe strada Primăverii. Blocul s-a crăpat, iar zeci de persoane au fost evacuate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *