Bătaie cruntă! I-a rupt costele unui vecin, dar și-a primit pedeapsa

talhar in catuse arestat bogdan george iacob (1)Un bărbat din județul Botoșani care şi-a bătut crunt un consătean a fost condamnat, vineri, de magistrații Curții de Apel Suceava la o pedeapsă de trei ani și patru luni de închisoare cu executare.

Ioan Sandu, de 38 de ani, din comuna Băluşeni, a fost găsit vinovat într-un dosar în care a fost acuzat de procurori de tentativă de omor, după ce în urmă cu nouă luni l-a bătut crunt pe consăteanul său Mihai Dumitraș.

Sentința Curții de Apel este definitivă, judecătorii suceveni menținând decizia inițială a magistraților Tribunalului Botoșani.

like facebookPotrivit anchetatorilor, „în luna august anul trecut, inculpatul l-a bătut pe Mihai Dumitraş lovindu-l cu picioarele în zona abdomenului şi a sărit de câteva ori pe pieptul acesteia, cauzându-i un traumatism hepatic segment VII, grad III (sângerare masivă), hemoperitoneu în cantitate medie (1 litru), şoc hipovolemic, contuzie colon ascendent, hematom mezocolon ascendent, fracturi costale hemitorace drept C9-10 arc posterior, leziuni pentru vindecarea cărora persoana vătămată a necesitat 30-35 zile îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa”.

One thought on “Bătaie cruntă! I-a rupt costele unui vecin, dar și-a primit pedeapsa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *