Tragedie! Botoşănean mort în Italia, în timp ce se pregătea să se întoarcă acasă

familie mort in italiaGhinion teribil pentru o familie din Botoşani, după ce soţul şi tatăl a decedat în Italia în timp ce se pregătea să se pornească spre casă. Nefericitul eveniment a avut loc, sâmbătă, când Florin Constantin Bainceanu a căzut pe scările din locuinţa unde stătea cu chirie în timp ce se pregătea să se ducă la autocar. A suferit o comoţie cerebrală, a intrat în comă şi marţi a murit la un spital din Siena.

 „Am fost coleg de muncă cu Florin, trebuia să venim acasă, mai erau câteva ore să vină microbuzul după noi și el a vrut să coboare scările de la etaj pentru a merge la baie și a alunecat pe scări, s-a lovit la cap și a făcut comoție cerebrală. După trei operații a decedat la spitalul din Siena. Noi am ajuns cu bine în țară dar de el am aflat și eu ieri, la ora 15.00, că a decedat în urma căzăturii suferite”, a spus, pentru Rotalianul.com, un coleg de serviciu.

florin constantin bainceanu mort italiaBărbatul, de 34 de ani, este originar din oraşul Flămânzi şi îl aşteptau acasă soţia şi doi coăpii, el fiind singurul ce aducea venituri.

Familia este acum disperată având în vedere că nu are venituri pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

De aceea, soția, cu cele două fetițe de 9 luni și 6 ani alături, face un apel disperat către toți cei care îi înțeleg durerea: „Ajutați-mă să-mi aduc tatăl fetițelor mele acasă!”

Pentru toți cei care vor să o ajute, Maricica le pune numărul ei de telefon la dispoziție:

  • 0040 753 376 24 27;

De asemenea, s-a deschis un cont bancar în care se pot face donații:

  • Cont în lei       RO36RNCB0045152411200001;
  • Cont în euro    RO09RNCB0045152411200002

Conturile au fost deschise la Banca BCR, filiala Flămânzi.

 

 

2 thoughts on “Tragedie! Botoşănean mort în Italia, în timp ce se pregătea să se întoarcă acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *