Isprava unui adolescent de 16 ani. A luat maşina părinţilor din curte şi a plecat să se plimbe

copil de 16 ani la volan, dorohoi, botosaniUn adolescent de 16 ani a dat dovadă, joi dimineaţă, de o totală iresponsabilitate, după ce a luat maşina părinţilor din curte şi a plecat să se plimbe.

Este vorba de un copil din Lozna, care a avut ghinionul să dea peste un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi.

Acesta a oprit pentru control pe raza localităţii de frontieră Lozna, județul Botoşani, un autoturism marca Audi, iar cu ocazia efectuării controlului, şoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că tânărul este minor, având vârsta de 16 ani şi nu avea dreptul de a conduce.

like facebookÎn vederea continuării cercetărilor, minorul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, unde, în prezenţa tutorelui legal, a declarat ca a luat autoturismul marca Audi, din curtea locuinței părinților, fără acordul acestora, și l-a condus până când a fost oprit în trafic de echipajul poliției de frontieră. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

One thought on “Isprava unui adolescent de 16 ani. A luat maşina părinţilor din curte şi a plecat să se plimbe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *