Un om de afaceri a cumpărat garajele UGIRA. Terenul va fi folosit pentru construcţia a două blocuri

ugira botosani- preluata de omul de afaceri Tonino BoldeaUn om de afaceri din Botoşani a preluat garajele UGIRA de pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiu. Este vorba de patronul Five Continents Group, Tonino Boldea, cel care a cumpărat de cei 4.463 metri pătraţi de teren cu tot cu clădiri.

like facebookAcesta a încheiat, săptămâna trecută, o tranzacţie imobiliară cu deţinătorul spaţiilor, societatea comercială Gama SRL, valoarea tranzacţiei fiind de ordinul sutelor de mii de euro.

ugira botosani- preluata de omul de afaceri Tonino BoldeaSe pare că Tonino Boldea are intenţia de a construi pe Bulevardul Mihai Eminescu două blocuri de locuinţe ultramoderne, cu spaţii comerciale la parter.

În perioada imediat următoare, noul proprietar va solicita autorizaţia de demolare a spaţiilor de la Primărie, iar apoi se va apuca de construcţii.

Afacerea din domeniul imobiliar nu este nouă pentru Boldea, acesta dezvoltând cartierul rezidenţial Smarald din cartierul ANL Bucovina, prin preluarea blocurilor MBB, dar şi un bloc de locuinţe pe strada Victoriei.

ugira botosani- preluata de omul de afaceri Tonino Boldea

 

One thought on “Un om de afaceri a cumpărat garajele UGIRA. Terenul va fi folosit pentru construcţia a două blocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *