FOTO Cimitirul Eternitatea, devastat. Zeci de monumente funerare au fost distruse

morminte distruse cimitirul eternitatea - botosaniCimitirul Eternitatea din municipiul Botoşani a fost devastat în noaptea de marţi spre miercuri. Zeci de monumente funerare au fost distruse de persoane încă neidentificate.

Cele 27 de morminte au fost vandalizate cu intenţie, cel mai probabil de persoanele fără adăpost care stau în cimitir.

like facebookO echipă de criminalişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie a ajuns la faţa locului pentru a face măsurători şi pentru a lua probe.

4 thoughts on “FOTO Cimitirul Eternitatea, devastat. Zeci de monumente funerare au fost distruse

  1. Presupun ca ancheta se va finaliza cu “autori necunoscuti”, iar urmasii celor decedati vor fi cel putin avertizati sa_si ia toate masurile legale de efectuare a pazei sau supravegherii video a lucrarilor funerare si toate acestea PT. ca anchetatorii sa poata raporta o activitate de FOARTE BINEEEEE

    1. Chiar daca publicul și cetățenii nu cunosc exact situatia, iar unii comentează răutăcios să știi că îmi permit să te contrazic. Urmărește știrile suni să vezi că te înșeli și că autorii au fost identificati. Poți comenta și atunci.

  2. Persoanele fara adapost si rromii au ajuns sa fie protejati prin lege, chiar daca acestia de cele mai multe ori se pare ca incalca legea; ajungem ca cei care muncim si respectam legea sa fim descriminati intr-un stat de drept. Domnul primar cu politia locala si serviciul social in subordine ce are de gand in astfel de situatii ?Domnul primar in calitate de bun gospodar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *