Primarul unei comune din Botoșani, acuzat de distrugere. El va trebui să se apere în fața judecătorilor

masina-distrusa-la-stauceniPrimarul unei comune din judeţul Botoşani va fi judecat pentru distrugere, după un gest extrem făcut împotriva unui consătean. Relu Burlacu, primarul comunei Stăuceni, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani sub acuzaţia de distrugere.

Fapta s-a întâmplat în urmă cu aproape un an când primarul s-a întâlnit pe un câmp din localitate cu Paul Ţurcanu, proprietarul unei farmacii, cu care se afla în conflict. Omul de afaceri i-a reproșat că de câteva zile a rămas fără apă la farmacie după ce un buldozer al Primăriei Stăuceni a avariat conducta de apă care ducea spre farmacie.

like facebookNemulțumit de reproșurile primite, primarul a reacționat de-a dreptul șocant. I-a spus proprietarului farmaciei să se dea la o parte că el pleacă, iar în aceș moment a demarat cu camionul spre bărbat și autoturismul lângă care acesta se afla.

Paul Țurcanu a reușit să se ferească la timp, dar primarul a i-a izbit cu putere mașina în față, apoi a făcut o manevră, s-a întors și i-a distrus-o și în spate.

 

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primarul unei comune din Botoșani, acuzat de distrugere. El va trebui să se apere în fața judecătorilor | Moldova24

Lăsați un comentariu

*