FOTO Cutremurător! O botoșăneancă de 20 de ani, plecată să-și vadă logodnicul în Italia, a avut parte de un sfârșit groaznic

accident tanara italia 1O tânără de 20 de ani din România a avut parte de un groaznic sfârșit, în Italia. Fata a fost spulberată de o mașină, pe o stradă dintr-o localitate din nordul Peninsulei. A murit la spital, din cauza rănilor grave.

like facebookPotrivit presei italiene, Diana Gabriela Mateianu era în vizită la logodnicul ei, un român care e stabilit în localitatea Valmadrera. Peste doar câteva zile, tânăra de 20 de ani, originară din Botoșani, urma să revină în România.

Polițiștii italieni spun că fata a traversat strada, pentru a ajunge la magazinul unei benzinării, foarte probabil, ca să cumpere țigări. Nu s-a asigurat și a fost lovită în plin de o furgonetă. Șoferul, un italian, spune că nu a avut timp să reacționeze.

Echipajele de la ambulanță au venit la locul tragediei și au găsit-o pe româncă în stare foarte gravă. Fata încă ținea în mână bancnota cu care voia să cumpere țigări, spun ziarele locale. A fost transportată la spital, dar a murit la scurt timp.

Accidentul s-a produs chiar în fața casei în care locuiește iubitul Dianei. Alertat de zgomote, tânărul a ieșit și a descoperit cu groază că fata zăcea într-o baltă de sânge. Chiar el a identificat-o în fața polițiștilor, pentru că tânăra nu avea asupra ei actele de identitate. Anchetatorii italieni încă fac cercetări: potrivit lor, trecerea de pietoni se afla departe de locul pe unde s-a angajat să traverseze românca. Ei urmează să stabilească și viteza cu care mergea șoferul italian, potrivit Observator.ro, care citează Lecconotizie, Il Giorno.

accident tanara italiatanara moarta italia

 

 

One thought on “FOTO Cutremurător! O botoșăneancă de 20 de ani, plecată să-și vadă logodnicul în Italia, a avut parte de un sfârșit groaznic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *