FOTO Președintele Consiliului Județean și inspectorul general al IȘJ, prezenți la deschiderea anului școlar la Școala 11 Botoșani

deschidere an scolar scoala 11 0Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie, dar și senatorul Costel Șoptică au fost prezenți, luni, la deschiderea anului școlar la Școala 11 Botoșani.

La festivitatea de deschidere, președintele CJ a ținut să le ureze succes elevilor.

like facebookVă doresc să aveți succes, să aveți copii frumoși și deștepți, mai puțin cuminți că asta este vârsta când trebuie să mai facă și obrăznicii. Aș vrea să mă adresez în mod special dascălilor, să le spun următorul lucru: că au o misiune cu totul și cu totul nobilă. Cred că este cea mai titrată profesie din câte există la noi în țară. Sunteți salutați de elevi și foști elevi până când bătrânețile vă țin acasă”, a spus Macaleți. 

La rândul său, Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ, a prezentat mesajul ministrului Educației, Liviu Pop, cu prilejul deschiderii noului an școlar. Șeful IȘJ a ținut, de asemenea, să mulțumească elevilor pentru rezultatele obținute în anul școlar trecut.

”Rezultatele au făcut să mențină învățământul botoșănean acolo unde e locul. Vreau să vă urez să aveți un an școlar plin de sănătate, plin de realizări”, a menționat Hârtie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *