Polițiștii din Botoșani, nevoiți să își spele singuri mașinile de serviciu

Masina Politiei la DIICOTPolițiștii din Botoșani sunt nevoiți să își spele singuri mașinile de serviciu sau chiar să își repare anvelopele în cazul unei pene.

Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” acuză lipsa unr contracte la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani cu firme de vulcanizare sau cu spălătorii auto.

like facebookLa IPJ Botosani s-au adus, in premiera, super masini care se intretin singure. Isi schimba singure anvelopele, se spala singure”, glumesc liderii sindicali, după ce au primit din partea inspectorului șef al Poliției, comisarul șef Viorel Șerbănoiu, o adresă care atestă lipsa contractelor cu spălătoriile și vulcanizările.

În aceste condiţii, maşinile sunt spălate de fiecare poliţist în parte. IJP a achiziţionat un echipament turbo jet pentru spălarea maşinilor, însă oamenii legii sunt cei care trebuie să le utilizeze.

adresa politia botosani

4 thoughts on “Polițiștii din Botoșani, nevoiți să își spele singuri mașinile de serviciu

  1. Dar domnii nu ar dori si o menajera acasă sa le faca curățenie? Daca folosești masina, la fel ca si in cazul autovehiculelor proprietate, ar trebui sa o întreții si sa o cureți după ce ai venit din misiune. Mi se pare de bun simt.

  2. Activitate de loc înjositoare,bă chiar placuta(sănătoasă),desfășori activitatea intr-un mediu de lucru placut,curat,etc.,pe care trebuie sa-L întreții,așa poți înțelege și aprecia și alte activități …SĂNĂTOS !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *