FOTO Accident lângă Poliția Rutieră! O adolescentă a fost rănită, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o remorcă

accident, stiri, politie, strada pacea, botosaniO adolescentă a fost rănită, în urma unui accident rutier produs duminică după amiază în Zona Industrială a municipiului Botoșani, în vecinătatea Poliției Rutiere. Un autoturism Opel Vectra a intrat în coliziune cu o remorcă atașată unui autoturism Land Rover.

Autoturismul Opel Vectra, condus de un tânăr de 23 de ani, circula pe Pacea, dinspre CET către Poliția Rutieră, însă, în curbă, a acroșat cu partea stânga față remorca care tocmai ieșise din zona depozitului Castilio.

like facebookÎn urma impactului, Opelul a fost puternic avariat, iar o adolescentă de 18 ani, aflată pe bancheta din spate, a fost rănită, fiind preluată de o ambulanță și transportată la spital.

accident, stiri, politie, strada pacea, botosaniȘoferul Opelului susține că remorca depășise axul drumului și nu a mai putut-o evita.

Celălalt șofer, un bărbat de 46 de ani, care conducea Land Rover-ul, a fost testat de polițiști și avea o concentrație alcoolică de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii fac măsurători și urmează să stabilească cine este vinovat de producerea accidentului.

One thought on “FOTO Accident lângă Poliția Rutieră! O adolescentă a fost rănită, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o remorcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *